^ Terug naar boven

€ 240 000

Gerenoveerde handelsruimte nabij het Sint-Jacobs

Referentie: EDC-4665


Nabij het Historisch centrum, de Vlasmarkt, het Baudelopark en de Portus Ganda vindt u deze gezellige handelsruimte terug. Daarnaast is openbaar vervoer, diverse winkels/cafés en het station Dampoort op wandelafstand gelegen.
Bij binnenkomst komt direct in de lichtrijke ontvangstruimte, momenteel ingericht als receptie/balie. Vervolgens komt u terecht in een extra ruimte (uitgerust met veiligheidsglas en afzuigsysteem). Achteraan is er een praktisch keukentje met eethoek aanwezig, een gastentoilet en bureauruimte. Het eigendom beschikt daarnaast over een handige kelder en een exclusief gebruiks- en genotrecht op de koer. Pluspunten: renovatie (2016), conforme elektriciteit, authentiek karakter, centrale ligging, volwaardige ruimtes, diverse mogelijkheden (vrije beroepen/kantoorruimte/commerciële activiteiten,...). Wenst u meer informatie of een bezoek? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Algemene informatie

 • 117 m2
  Bebouwde oppervlakte
 • Bouwjaar
  1953
 • Verwarming
  Aardgas

Stedenbouwkundige voorschriften

 • Ja
  Vergunning uitgereikt
 • Nee
  Dagvaarding
 • Nee
  Rechtelijke Beslissing
 • Nee
  Voorkooprecht
 • Nee
  Verkavelinsvergunning
 • Stedenbouwkundige bestemming
  Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde

Wat vind je?

 1. Gelieve je volledige naam in te vullen.
 2. Gelieve een correct e-mailadres in te vullen.
 3. Gelieve je telefoon of gsm nummer in te vullen.
 4. Gelieve je straat en huisnummer in te vullen.
 5. Gelieve je postcode in te vullen. Gelieve je gemeente in te vullen.
 6. Invalid Input
 7. Gelieve een bericht mee te geven.

 8. Invalid Input

Meer informatie? Contacteer ons!

Mw. Merchiers is iemand die ik sterk aanbeveel als makelaar bij een verkoop: dynamisch, integer, oplossingsgericht, met oog voor detail, onvermoeibaar en behulpzaam.
Zij belicht de zaak langs alle kanten en loopt over van energie. Communiceert helder met potentiele kopers en houdt de verkoper up-to-date.
Het (kosteloos) waardebepalingsrapport laat een ijzersterke indruk achter. Eens u dit rapport met haar doorneemt, dan is het lastig om haar nog los te laten: zij overtuigt.
Het makelaarschap lijkt op haar lijf geschreven te zijn, waardoor de nood aan anciënniteit in haar geval naar de achtergrond verdwijnt. Céline, dank je voor je mooie inzet en resultaat en ontwikkel je intuïtieve eigenschappen verder.
Kortom indien u denkt aan verkopen, bel gewoon even en laat uw huis/appartement waarderen door Céline.

C. Denys

Bekijk meer referenties