^ Terug naar boven

€ 249 000

Groen nieuwbouwappartement op een goede ligging

Referentie: NB-4132AP101

Residentieel wonen vlakbij Gent, op 10 fietsminuten van het centrum, met een gemakkelijke aansluiting naar de E17 en R4, de tram- en bushalte naast de deur en omgeven door gezellige horeca en commerciële centra.
Dit appartement in het nieuwbouwproject "Van Houtte Park" ligt op de eerste verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 107 m² met een inpandig terras van 10 m². Het appartement omvat een inkomhal, afzonderlijk toilet, open keuken, leefruimte met aansluitend terras, twee slaapkamers, badkamer met bad en dubbele lavabo en een berging.
Bij het appartement hoort een individuele berging van 6 m².
Een gemeenschappelijke tuin met wandelpaden zorgt voor een mooie meerwaarde en is enkel bestemd voor de bewoners van het Van Houtte Park.
Er zijn achttien open staanplaatsen voorzien en iedere wooneenheid beschikt over privatieve fietsstaanplaatsen in een collectieve fietsenberging en berging. Gezelligheid en comfort staan centraal waardoor u optimaal kan genieten van intimiteit.

Algemene informatie

 • 2
  Slaapkamers
 • 1
  Badkamers
 • 1e
  Verdieping
 • 107 m2
  Bewoonbare oppervlakte
 • Bouwjaar
  2014
 • Verwarming
  Aardgas
 1. Gelieve je volledige naam in te vullen.
 2. Gelieve een correct e-mailadres in te vullen.
 3. Gelieve je telefoon of gsm nummer in te vullen.
 4. Gelieve je straat en huisnummer in te vullen.
 5. Gelieve je postcode in te vullen. Gelieve je gemeente in te vullen.
 6. Invalid Input
 7. Gelieve een bericht mee te geven.

 8. Invalid Input

Meer informatie? Contacteer ons!

“…prima werk!”

Dhr & mevrouw Broche, Sint-Amandsberg

“ Wij hadden op de website van agence rosseel  een nieuwbouwappartement  zien staan te Lochristi.Na dit appartement enkele malen te bezichtigen met Sarah waren we ervan overtuigd dat dit ons nieuwe woonst zou worden. We hadden maar 1 probleem. Onze eigen woning moest zo snel mogelijk verkocht worden.

Sarah stelde ons voor om de woning via een biedingssysteem “eenmaal – andermaal” te koop te stellen. Het systeem was ons niet bekend maar door haar overtuiging in een snelle verkoop (1 maand) aan de huidige marktwaarde stemden we toe. Conclusie; na 4 weken was onze woning verkocht en konden wij overgaan tot de aankoop van ons droomappartement.

Wij zijn zeer tevreden van onze samenwerking met Sarah van agence rosseel en wij kunnen het éénieder aanraden.

Bedankt!”

Bekijk meer referenties