^ Terug naar boven

€ 3 000 000

Penthouse 415m² in de kern van de stad nabij Kouter met zicht op de Torens

Referentie: SFC-4583EL-3

Op de hoek van de de Vogelmarkt en de Kortedagsteeg waar verschillende winkelstraten samenkomen en de prestigieuze Kouter slechts om de hoek ligt, diverse winkels en eetgelegenheden wachten om door u bezocht te worden, bevindt zich deze unieke penthouse van 415m² op de 4de en 5de verdieping in het project Fenixhof. Via de traphal of de lift bereikt u het lichtrijke kavel met fantastisch uitzicht over de Torens en de binnenstad, het biedt op de vierde verdieping een appartement van 188m² casco, het 2de deel van de vierde verdieping is op heden inkomhall, bureau, fitnessgedeelte, 2 slaapkamers en badkamer, dressinggedeelte, via lift of trap komt u op de 5de verdieping inkomhall, toilet, vestaire, leefruimte en leefkeuken met zonneterras.
Er zijn 2 garageplaatsen en 3bergingen. Tevens mogelijk indien te ruim op opnieuw op te splitsen naar 3appartementen. De penthouse heeft diverse mogelijkheden voldoende privacy en ruimte voor 2 à 4 slaapkamers, 2 à 3 badkamers, aangename leefruimtes , bureau, keukenruimtes, eethoek en fantastische terrassen. Afwerking kan onder 6% btw. Hier geniet u van het leven in de kern van de stad en biedt het kavel antwoord op comfort tussen wonen en winkelen in het Gentse Stadscentrum. De totaliteit van het project balanceert de architectuur tussen het esthetische , economische, stedelijke en volummetrische. Door de interne lichtarmaturen wordt die verticale gevelopbouw extra in de verf gezet. Onder aan bevindt zicht het winkelconcept Cos en daarboven 9 appartementen. bekijk alvast ons filmpje https://www.facebook.com/sofie.sompel/videos/10155417764001255/
Voor meer info of een bezoek 092802044 de eigenaars staan open om naar uw voorstel te luisteren.

Algemene informatie

 • 4
  Slaapkamers
 • e
  Verdieping
 • 415 m2
  Bewoonbare oppervlakte
 • Bouwjaar
  2015
 • Verwarming
  Aardgas

Stedenbouwkundige voorschriften

 • Ja
  Vergunning uitgereikt
 • Nee
  Dagvaarding
 • Nee
  Rechtelijke Beslissing
 • Nee
  Voorkooprecht
 • Nee
  Verkavelinsvergunning
 • Stedenbouwkundige bestemming
  Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde

Wat vind je?

 1. Gelieve je volledige naam in te vullen.
 2. Gelieve een correct e-mailadres in te vullen.
 3. Gelieve je telefoon of gsm nummer in te vullen.
 4. Gelieve je straat en huisnummer in te vullen.
 5. Gelieve je postcode in te vullen. Gelieve je gemeente in te vullen.
 6. Invalid Input
 7. Gelieve een bericht mee te geven.

 8. Invalid Input

Meer informatie? Contacteer ons!

Een goede begeleiding

Beste Sarah,

Hartelijk dank voor de vlotte verkoop van mijn woning.
Ik keek enorm op tegen deze klus, maar dankzij een zorgvuldige voorbereiding van het verkoopdossier, een correcte prijszetting, de professionele organisatie van de bezoeken en je enthousiasme, geraakte de woning in een recordtijd verkocht. Je bezit niet alleen de nodige vakkennis, maar weet je klanten ook goed te begeleiden doorheen het verkoopproces en dat was voor mij een grote geruststelling.

Nog eens bedankt voor het fantastische werk!
Ingrid

Bekijk meer referenties