Nieuwbouwzondag Tribeca 22/10 Zondag 22/10 van 10 u. tot 17 u. - Nieuwevaart Gent

Kom het project Tribeca bezoeken tijdens de Nieuwbouwzondag op 22 oktober van 10 tot 17 u., ter plaatse aan de Nieuwevaart in Gent.

Gelegen op een boogscheut van de Gentse stadkern voldoen deze parkappartementen aan de strengste energienormen en bieden een zeldzaam comfort in de stad:

- te voet, met de fiets of naar de Gentse binnenstad
- gelegen in het groen
- geen doorgaand verkeer
- rechtstreekse aansluiting op het Bloemekenspark
- vlotte verbinding met de belangrijkste verkeersaders

Parkeren doe je gewoon ondergronds en je neemt de lift vanuit de parking naar jouw eigen appartement. Alle appartementen beschikken over functi onele grondplannen (eventueel nog aanpasbaar) en bieden zon en groen vanop de mooie terrassen of tuinen.

Wanneer? Zondag 22 oktober van 10 u. tot 17 u. 

Locatie? Nieuwevaart, 9000 Gent

Meer info: 09 280 23 00 - mail

E-news

Laat je gegevens na en ontvang onze uitnodigingen voor opendeurdagen, evenementen, ...

Gelieve je voornaam in te vullen. Gelieve je familienaam in te vullen. Gelieve een correct e-mailadres in te vullen.

Hou me op de hoogte van:

Mw. Merchiers is iemand die ik sterk aanbeveel als makelaar bij een verkoop: dynamisch, integer, oplossingsgericht, met oog voor detail, onvermoeibaar en behulpzaam.
Zij belicht de zaak langs alle kanten en loopt over van energie. Communiceert helder met potentiele kopers en houdt de verkoper up-to-date.
Het (kosteloos) waardebepalingsrapport laat een ijzersterke indruk achter. Eens u dit rapport met haar doorneemt, dan is het lastig om haar nog los te laten: zij overtuigt.
Het makelaarschap lijkt op haar lijf geschreven te zijn, waardoor de nood aan anciënniteit in haar geval naar de achtergrond verdwijnt. Céline, dank je voor je mooie inzet en resultaat en ontwikkel je intuïtieve eigenschappen verder.
Kortom indien u denkt aan verkopen, bel gewoon even en laat uw huis/appartement waarderen door Céline.

C. Denys

Bekijk meer referenties