Infomoment Green Tower zaterdag 24/02 Zaterdag 24/02 van 13 u. tot 16 u. - Sint-Lievenslaan 256 in Gent

rooftop final2 low

Groen, kleinschalig project met rondom organische terrassen

U zoekt een moderne droomflat in een uniek project? Een mogelijkheid om zelf uw nieuwe woonst naar eigen wens in te richten? Waar u dagelijks kan genieten en ontspannen, net zoals op vakantie ... 

Ervaar de fascinatie van de Green Tower, het meest kleinschalig, groenste en modernste nieuwbouwproject in Gent. De ontwerper van het project, de hedendaagse architect Rudi De Backer voor Egus Architecten begeleidt u in de indeling en afwerking van uw appartement. Vaak is inspraak beperkt. Een unieke kans om uw droomappartement te realiseren.

Elke bewoner waant zich in een oase van rust en groen, dit door de beplantingen, type hangende tuinen, op de terrassen. Er werd aan alles gedacht om het comfort van de bewoners te bevorderen. Op het gelijkvloers is er een wasserette met semiprofessionele wasmachines en droogkasten, een binnensauna met douche en relaxruimte, fietsenstallingen en lockers. Ondergrondse staanplaatsen kunnen aangekocht worden.

De gemeenschappelijke daktuin, op 28 meter hoogte, is ingericht met een buitenserre ‘solardome’, swimspa met jacuzzi, buitenkeuken en zonnedek. Een spatieuze glazen lift neemt u mee naar de 9e verdieping waar u dagelijks kan genieten van de Gentse skyline met 270° vergezichten. Wie kiest voor de Green Tower, kiest voor uniek wonen. Geen enkel andere project kan deze levenskwaliteit evenaren. Maak snel uw aanspraak om kennis te maken met dit bijzonder project.

 

Kom naar ons infomoment ter plaatse op zaterdag 24/02 van 13 u. tot 16 u.
Locatie? Sint-Lievenslaan 256, 9000 Gent

Graag na afspraak: mail of 09 280 28 09 

E-news

Laat je gegevens na en ontvang onze uitnodigingen voor opendeurdagen, evenementen, ...

Gelieve je voornaam in te vullen. Gelieve je familienaam in te vullen. Gelieve een correct e-mailadres in te vullen.

Hou me op de hoogte van:

Sofie, een dikke merci fam. Van Bossuyt

Hey Sofie!

Een dikke merci voor al je hulp. Je hebt dat echt fantastisch gedaan en het heeft ons bovendien heel wat tijd en werk gespaard.Het was bovendien super leuk om gisteren te mogen ontdekken dat het huis van onze oma in goede handen is.Het zijn echt toffe mensen. We zijn meer dan welkom om af en toe eens te gaan kijken.Kan je geloven dat ik al bijna zin heb om hen te helpen verbouwen ;)Succes nog op je werk en tot snel,

Tine

Bekijk meer referenties