Wij gebruiken cookies. Cookiebeleid OK

Openwervendag Green Tower zondag 6 mei

  • Zondag 6 mei 2018
  • Van 10 u. tot 17 u.
  • Sint-Lievenslaan 256, 9000 Gent
  • 09 280 20 05

Bezoek Green Tower tijdens de openwervendag. De meest adembenemende modernste en groenste woontoren in Gent. 

De Green Tower maakt dagelijkse dingen bijzonder… Ervaar de fascinatie van het wonen in de stad, met 270° vergezichten naar de Gentse skyline. 

Het gebouw bestaat uit 9 bouwlagen, waarvan de eerste 3 zijn ingedeeld met compactere flats. De hogere verdiepingen bestaan per verdieping uit 1 grote flat die voor ¾ wordt omgeven door een terras. Verder is er nog de fantastische townhouse, een modern huis dat aangebouwd wordt aan het hoofdgebouw. Het heeft een eigen zonnige tuin die natuurlijk beschaduwd wordt door de impressionante zwarte notenboom. De grote glaspartijen van de appartementen sluiten rechtstreeks aan met de beplante groenterrassen, vaak met organische vorm. De achterzijde van het gebouw kijkt op de achterliggende, groene omgeving.

Het gelijkvloers biedt ruimte voor wasmachines en droogkasten. Er is een binnensauna met douche en relaxruimte, fietsenstallingen en bergingen. Een spatieuze glazen lift (rolstoel- en brancard toegankelijk) neemt u mee naar de 9e verdieping, het gemeenschappelijke dakterras, op 28 meter hoogte. Het is ingericht met een plantenserre, buitenzwembad, jacuzzi, buitenkeuken, zonne- & yoga terras en afgewerkt met plantvakken. De ondergrondse staanplaatsen kunnen aangekocht worden.

Wie kiest voor de Green Tower, kiest voor uniek wonen. Geen enkel project kan dit evenaren.

 

Evenementen

Openwervendag Green Tower zondag 6 mei

meer

Nieuwsflash

Nieuwbouwzondag 22 april 2018

Tijdens de nieuwbouwzondag van 22 april 2018 verwelkomen wij u graag in twee top projecten! ... [lees meer]

Belgisch vastgoed triomfeert in Europa

De woningprijzen stegen in België vorig jaar iets minder dan in de rest van Europa, maar op een termijn van 15 jaar is ons land de Europese kampioen.... [lees meer]

Verwachtingen vastgoedmarkt 2018

Geoffrey Giët schreef een artikel voor de Logic Immo editie 420 over de verwachtingen van de vastgoedmarkt in 2018.  "Het overkomt ons geregeld dat geïnte... [lees meer]

Blijf op de hoogte

  •   Aanbod
  •   Nieuws
  •   Events


agence rosseel nv
Kortrijksesteenweg 74 - 9000 Gent
BE0440915082, RPR Gent

Disclaimer - Privacy

website by Medialoft