17-12-2019 17:58 Lanceringsavond Torck Deinze

Deinze heeft geïnvesteerd in kwalitatieve stadsontwikkeling en het heeft zijn vruchten afgeworpen. Tijdens onze Torck lanceringsavond kwam Jan Vermeulen de Burgemeester van Deinze ons meer vertellen waarom Deinze een stad van de toekomst is.

In 2009 stelde het stadsbestuur het project Deinze 2020 voor. De stadskern zal tegen 2020 een grondige facelift ondergaan. De stad moet een aangename plaats zijn om te wonen, te werken, te winkelen, ... De stad kreeg een facelift en voldoet nu aan de noden van de burgers.

Voor meer informatie over de omgevingsaanlegging rondom Torck bekijk Avalon

Het project Torck

Het nieuwbouwproject Torck voldoet aan de huidige noden van (toekomstige) bewoners van Deinze. Tijdens de Torck lanceringsavond in het Leieitheater met gastsprekers burgemeester Jan Vermeulen & architect Johan Cokelaere (A33-architecten) werd duidelijk waarom dergelijke projecten nodig zijn in een stad. Torck is het meest betaalbare project in Deinze. Achter de authentieke rode gevelsteen van Torck vind je 54 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, 4 woningen met 3 slaapkamers en een mooie handelsruimte. De gebouwen worden verbonden door een gezellige aangeplante gemeenschappelijke binnentuin. Op de bovenverdieping vind je ruime penthouses met een adembenemend zicht over de stad en groen. Betaalbaar wonen wordt hier gecombineerd met alle voordelen van de stad. Maar ook met vlotte (trein)verbindingen naar centrumsteden Gent, Kortrijk & Brugge. Torck is gelegen langs de Ommegangstraat en de Liefkemeirestraat in Deinze. De bewoners van Torck genieten naast een centrumligging langs de fietssnelweg en het station evenzeer van de nabijheid van het stadscentrum en mooie groene zones. De Ommegang- en Liefkemeirestraat zijn autoluw.

deinze torck burgemeester

Interessant voor investeerders

Verschillende kavels zijn erg interessant voor de investeerder! Torck geniet van een hoog rendement en in de regio is er een grote vraag naar appartementen te huur. Geniet nu tijdelijk van een extra voordeel bij aankoop meerdere appartementen*

*vraag naar onze voorwaarden

Het verhaal Torck

Torck is een ambitieus project op de gelijknamige historische site. De naam Torck is gekend bij velen in Deinze en ver daar buiten. Deinze was de speelgoedhoofdstad van Europa in de eerste helft van de 20ste eeuw. Gedurende de hele bedrijfsgeschiedenis van Torck was kwaliteit een sleutelwoord. Voor de trapauto’s liet Torck zich overduidelijk inspireren door de eigentijdse auto’s in het straatbeeld. Aanvankelijk werden de trapauto’s gemaakt met hout, carton bouilli en metaal. In de loop van de jaren 30 werd metaalplaat het belangrijkste onderdeel. Eind jaren 50 werden veel meer gesofisticeerde en vernuftige modellen gemaakt met veel chroom en decoratieve elementen (radiatorroosters, spiegels, bumpers enz.). Begin jaren 60 deden eigentijdse versies van papa’s auto hun intrede zoals een Peugeot, een Fiat, Volkswagen Kever en zelfs een legendarisch Dafje.

torck-autos kopie

 

 

Wil je ook jouw huis verkopen?

Vraag hier een gratis schatting

Vastgoedmakelaar, -bemiddelaar en -syndicus | BIV Nr. 204.633 | Lid CIB
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel
BIV-erkend vastgoedmakelaar-syndicus
BA en borgstelling NV AXA Belgium polis 730.390.160

Woning verkopen buiten Oost -Vlaanderen ?
Wij bevelen volgende vastgoedkantoren aan voor de verkoop van jouw huis of appartement:

Turnhout | Geel | Mol | Herentals | Kempen: www.vansweevelt.be | gespecialiseerd in immo Turnhout
Leuven | Mechelen | Brussel | Hageland: www.living-stone.be | gespecialiseerd in immo Leuven
Dilbeek | Ninove | Halle | Pajottenland: www.living-stone.be | gespecialiseerd in immo Dilbeek
website by Medialoft