Wij gebruiken cookies. Cookiebeleid OK

2019-09-04 14:56:02 rosseel op BIS 2019

Waarom wij op de BIS beurs staan. Van 5 t.e.m. 13 oktober kan je BIS bezoeken in Flanders Expo. Het bouw- & inspiratiesalon van Oost-Vlaanderen. Ook vastgoedmakelaar agence rosseel is dit jaar weer aanwezig.

Wij staan als vastgoedkantoor op de beurs in de eerste plaats voor de zichtbaarheid van onze panden. We helpen je bij het verkopen van een woning namelijk niet enkel om de juiste prijs te bepalen, maar ontwikkelen ook een marketingplan om je woning in het oog te laten springen. Een erg krachtige tool hiervoor is de beurs. Er komen jaarlijks 80.000 bezoekers op de BIS beurs. Als jouw woning in onze etalage op de beurs staat wordt deze dus door erg veel mensen gezien. Onze makelaars zijn steeds aanwezig op de beurs waardoor geïnteresseerden onmiddellijk geholpen kunnen worden en vaak wordt er ook meteen een bezichtiging ingepland.

ar-bis-2019 kopie

Verkopen met rosseel

Bij agence rosseel krijg je een totaalpakket. Ontvang administratieve hulp, doelgerichte marketing, vakmanschap met reeds meer dan 70 jaar ervaring, een enthousiast team, vier kantoren waar je terecht kan en een open communicatiebeleid. Denk je aan verkopen? Dan is nu het moment om je pand een maximale zichtbaarheid te geven via BIS. Vraag naar onze speciale Bis-voorwaarden! 

 

pandopbis-knop 

 

Evenement investeren

Dit jaar organiseren wij op BIS een gratis evenement. Thomas Valkeniers beantwoordt met tal van voorbeelden de vele concrete vragen waarmee iedere startende investeerder worstelt. Welk soort vastgoed kies je best als investering? Hoe moet je dat vastgoed inrichten om te verhuren? Hoe ziet het financiële plaatje eruit? Wat is een goede ligging? Hoe bepaal je de huurprijs? Hoe ga je om bij problemen met je huurder? Deze vragen en nog veel meer antwoorden komen aan bod. Lees daarbij de grootste valkuilen, volg de gouden aanbevelingen en wordt een slimme vastgoedbelegger. Na de complete startersgids voor investeerders worden interessante investeringsprojecten voorgesteld.

investereninvastgoed

 

Zie als eerste nieuwe projecten

Exclusieve voorstelling nieuwbouwprojecten op de BIS beurs. Tijdens de beurs kan je als eerste je aanmelden voor de start verkoop van een erg interessant nieuwbouwproject. Ook onze lopende nieuwbouwprojecten worden door ons verkoop team op de beurs voorgesteld.

 

Ontvang hier je gratis ticket voor BIS 2019

GRATIS-TICKETS-BIS

 

Nieuwsflash

Van compromis tot notariële akte

Een woning aankopen is een belangrijkse stap. Het is misschien wel de grootste financiële stap in je leven? Je bent van plan een compromis te ondertek... [lees meer]

Waarom kiezen voor een BEN-woning?

BEN staat voor bijna- energieneutraal. BEN-woningen gebruiken minder energie voor verwarming, koeling, sanitair warm water en ventilatie. Bovendien ha... [lees meer]

Wat zijn satellietsteden?

Een satellietstad is een stad, die vlak buiten een belangrijkere grote stad ligt. Het begrip satellietstad is nauw verweven met het begrip 'voorstad',... [lees meer]

Blijf op de hoogte

  •   Aanbod
  •   Nieuws
  •   Events


agence rosseel nv
Kortrijksesteenweg 74 - 9000 Gent
BE0440915082, RPR Gent

Disclaimer - Privacy


Vastgoedmakelaar, -bemiddelaar en -syndicus | BIV Nr. 204.633 | Lid CIB
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel
BIV-erkend vastgoedmakelaar-syndicus
BA en borgstelling NV AXA Belgium polis 730.390.160
website by Medialoft