Wij gebruiken cookies. Cookiebeleid OK

2020-09-16 10:04:58 De bezoekmodule van agence rosseel

Vaak zie je een pand die je leuk vindt na de kantooruren. Helaas je zal moeten wachten met bellen tot de volgende ochtend of nu een mail sturen en wachten op antwoord. Niet bij agence rosseel! Dat is verleden tijd. De beschikbare bezoekmomenten staan online en kan je op elk moment zelf inboeken.
Het inplannen van een bezichtiging was nog nooit zo gemakkelijk.

De kiosk van agence rosseel is bedoeld om het inplannen van bezoeken te vereenvoudigen. De kiosk kan gebruikt worden in één van onze kantoren, thuis of onderweg. Het is volledig mobielvriendelijk gemaakt dus waar je ook bent kan je met de kiosk aan de slag.

Het zoeken naar panden te koop

Als je op onze pagina te koop komt kan je makkelijk filteren tussen alle panden, alsook sorteren op prijs of recent toegevoegd. Wat je ook ziet tussen het aanbod te koop zijn panden in preview. Dit zijn appartementen, huizen, … die binnenkort te koop komen. Je kan je hiervoor aanmelden zodat je als eerste bericht krijgt wanneer het pand beschikbaar is voor bezoek.

Een bezoek inplannen

Je hebt een appartement of woning te koop gevonden die jou aanspreekt. De volgende stap is een bezichtiging. Vroeger was een bezichtiging inplannen geen sinecure. Je kon een mailtje sturen, of een contactformulier invullen. Hierna moest je wachten op een antwoord. In dit antwoord stonden dan beschikbare bezoekmomenten. Als geen van deze voor jou mogelijk was, dan weer een mailtje terug en weer wachten. In tussentijd waren er andere geïnteresseerden wel al gaan kijken en misschien was het zelfs al te laat. Met de huidige technologische ontwikkelingen kan en moet dit sneller. Om deze reden bouwden wij de kiosk. Met de knop bezoek plannen kan je rechtstreeks een bezichtiging inplannen. Je krijgt verschillende beschikbare data en met een druk op de knop is jouw bezichtiging in orde. Zijn geen van de beschikbare data mogelijk voor jou, dan kan je nog steeds een contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen.

IMG 20200916 095544

Hoe werkt het?

De makelaar bespreekt met de eigenaar welke bezoekstrategie interessant is voor de eigendom te koop. Soms werkt de bezoekmodule niet voor een pand, dit kan door verschillende redenen. Wanneer we voor bezoekmodule kiezen, dan bespreekt de makelaar met de eigenaar, of als het pand verhuurd is met de huidige huurder wat de beschikbare bezoekmomenten zijn. Hierna zet de vastgoedmakelaar de bezoeksloten online. Zodra de momenten online staan kan er ingeboekt worden. Geïnteresseerden zien in één oogopslag welke data beschikbaar zijn en kunnen met enkele kliks een bezichtiging vastzetten. Uiteraard versturen wij je nog een herinnering en extra informatie.

Nieuwsflash

Een goede (de beste?) keuze!

Agence Rosseel was een goede (de beste?) keuze uit de immo-kantoren uit de streek Gent-Eeklo. Het enthousiasme van Sarah Van  Eeckhout werkte aanstekelijk. Na 10d... [lees meer]

De bezoekmodule van agence rosseel

Vaak zie je een pand die je leuk vindt na de kantooruren. Helaas je zal moeten wachten met bellen tot de volgende ochtend of nu een mail sturen en wachten op antwoord.... [lees meer]

Blij met de nieuwbouw loft in Tribeca

Een leuke nieuwe buurt met wijze buren en dicht bij het centrum. Dat is een van de vele troeven van Tribeca. Bekijk de getuigenis van Justin.... [lees meer]

Volg ons op

agence rosseel nv


Vastgoedmakelaar, -bemiddelaar en -syndicus | BIV Nr. 204.633 | Lid CIB
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel
BIV-erkend vastgoedmakelaar-syndicus
BA en borgstelling NV AXA Belgium polis 730.390.160

Woning verkopen buiten Oost -Vlaanderen ?
Wij bevelen volgende vastgoedkantoren aan voor de verkoop van jouw huis of appartement:

Turnhout | Geel | Mol | Herentals | Kempen: www.vansweevelt.be | gespecialiseerd in immo Turnhout
Leuven | Mechelen | Brussel | Hageland: www.living-stone.be | gespecialiseerd in immo Leuven
Dilbeek | Ninove | Halle | Pajottenland: www.pajota.be | gespecialiseerd in immo Dilbeek
website by Medialoft