Wij gebruiken cookies. Cookiebeleid OK
Kortrijksesteenweg 74, 9000 GENT
tel. 09 220 50 00
e-mail gent@rosseel.be
 • Maandag 9:00 - 12:00 13:00 - 18:30
 • Dinsdag 9:00 - 12:00 13:00 - 18:30
 • Woensdag 9:00 - 12:00 13:00 - 18:30
 • Donderdag 9:00 - 12:00 13:00 - 18:30
 • Vrijdag 9:00 - 12:00 13:00 - 18:30
 • Zaterdag 10:00 - 12:00 13:00 - 17:00
 • Zondag gesloten gesloten
K. Maenhoutstraat 9, 9830 SINT-MARTENS-LATEM
tel. 09 280 20 00
e-mail latem@rosseel.be
 • Maandag 10:00 - 12:30 14:00 - 18:00
 • Dinsdag 10:00 - 12:30 14:00 - 18:00
 • Woensdag op afspraak op afspraak
 • Donderdag 10:00 - 12:30 14:00 - 18:00
 • Vrijdag 10:00 - 12:30 14:00 - 18:00
 • Zaterdag 10:00 - 12:30 14:00 - 17:00
 • Zondag gesloten gesloten
Nederstraat 63, 9700 OUDENAARDE
tel. 055 21 01 90
e-mail oudenaarde@rosseel.be
 • Maandag op afspraak op afspraak
 • Dinsdag op afspraak op afspraak
 • Woensdag op afspraak op afspraak
 • Donderdag op afspraak op afspraak
 • Vrijdag op afspraak op afspraak
 • Zaterdag op afspraak op afspraak
 • Zondag op afspraak op afspraak
Nieuwevaart 183, 9000 GENT
tel. 09 280 28 00
e-mail agence@rosseel.be
 • Maandag 9:00 - 12:30 13:30 - 17:00
 • Dinsdag 9:00 - 12:30 13:30 - 17:00
 • Woensdag 9:00 - 12:30 13:30 - 17:00
 • Donderdag 9:00 - 12:30 13:30 - 18:00
 • Vrijdag 9:00 - 12:30 13:30 - 17:00
 • Zaterdag 9:00 - 12:30 gesloten
 • Zondag gesloten gesloten

2019-12-03 14:12:15 Vastgoed in de Vlaamse Ardennen floreert

De glooiende heuvels van de Vlaamse Ardennen trekken niet alleen fietsers, wandelaars en eendagstoeristen aan. Steeds meer Belgen kiezen er bewust voor om in deze streek te gaan wonen. Vastgoed in Oudenaarde, Gavere & Ronse doet het bijzonder goed, zowel bij kopers als investeerders. Wat is er nu zo bijzonder aan de Vlaamse Ardennen?

De prachtige Vlaamse Ardennen liggen in het zuiden van de provincie Oost-Vlaanderen. Deze omvat zestien gemeenten: Brakel, Gavere, Geraardsbergen, Herzele, Horebeke, Kluisbergen, Kruishoutem, Lierde, Maarkedal, Oudenaarde, Ronse, Sint-Lievens-Houtem, Wortegem-Petegem, Zingem, Zottegem en Zwalm. De Vlaamse Ardennen zijn groen en betaalbaar, het is een schitterende groene long in het zuiden van de provincie Oost-Vlaanderen. De streek ligt misschien wel ver van die andere Ardennen in België, maar ze doet er met haar rijke bossen en glooiende heuvels wel een beetje aan denken. Dit vond ook streekauteur Omer Wattez, diegene die de regio in 1899 tot de Vlaamse Ardennen doopte.

Oudenaarde als parel van de Vlaamse Ardennen

De stad Oudenaarde is de stad van de wielersport, maar heeft ook ontzettend veel te bieden op vlak van kunst, cultuur en geschiedenis. Door de vele musea en bezienswaardigheden is Oudenaarde een cultureel historische stad. Met de wagen is de stad ook erg eenvoudig te bereiken vanuit Gent via de N60 en vanuit West-Vlaanderen via de E17.

Waarom Oudenaarde?

Oudenaarde is het typische stadsleven maar dan met veel groen en veilig wonen. De aantrekkingskracht van Oudenaarde is erg groot bij mensen die graag de natuur opzoeken maar toch geen fan zijn van het platteland. Ook via een uitgebreid openbaar vervoersnetwerk kan de stad bereikt worden vanuit grootsteden. Er is een rechtstreekse treinverbinding naar Gent, Kortrijk en Brussel via het station van Oudenaarde of Eine.

Te koop in Oudenaarde

Nieuwbouwappartementen Charlotte

nieuwbouw oudenaarde charlotte

Een hedendaagse stedelijke architectuur met 7 stijlvolle wooneenheden. Charlotte richt zich volledig op een totaal wooncomfort. Hiertoe wordt de koper een volledig afgewerkte woongelegenheid aangeboden met zonnepanelen. Er wordt een mix gegenereerd van verschillende types appartementen.

De drie gelijkvloers appartementen hebben elk een privatieve tuin met terras. Andere appartementen hebben een ruim overdekt terras aan de tuinzijde.

In residentie Charlotte zijn 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen beschikbaar. Elk appartement geniet dankzij verdiepingshoge grote raampartijen en een optimale oost-westelijke oriëntatie van veel lichtinval. Bij de afwerking zijn een volledig uitgewerkt pakket van keukenmeubilair en -toestellen, sanitaire toestellen, betegeling en vloerbekledingen inclusief.

Elke keuken is uitgerust en/of voorzien van minimaal:

 • dubbele spoelbak met mengkraan
 • keramisch kookfornuis met 4 kookvelden
 • dampkap met koolstoffilter
 • 1 inbouwkoelkast met vriesvak
 • 1 combi-oven (oven + microgolfoven)
 • 1 inbouw vaatwasser

Naast de gezellige gemeenschappelijke tuin heeft elk appartement een bijkomende berging in de kelder en kan gebruik maken van het gemeenschappelijke afvallokaal. Bovengrondse parking en een gemeenschappelijke overdekte fietsenstalling zijn voorzien.

Meer over Charlotte

Nieuwbouwproject Witte Graaf

15549-EXT1-Cam02-2 kopie 2

 

Het gebouw bevat 12 appartementen en een commerciële ruimte. De appartementen zijn ruim van opzet en worden volledig afgewerkt verkocht, met ingerichte keuken en badkamer. Op de gelijkvloerse verdieping worden 2 appartementen aangeboden met een ruime en rustige tuin. Alle andere appartementen hebben een eigen terras en op de derde verdieping zelfs twee. Kopers kunnen kiezen uit een één, twee of drie slaapkamerappartement. Een parkeerplaats kan aangekocht worden.

Meer over Witte Graaf

Gavere, het prinsdom aan de Schelde

Een extra voordeel van de Vlaamse Ardennen, naast het prachtig groen en het betaalbaar wonen, is dat het een zelfvoorzienende regio is. Je vindt er namelijk alle mogelijke soorten winkels en horeca aangelegenheden. Ook qua scholen doet de regio het bijzonder goed. Verder is er op vlak van recreatie enorm veel mogelijk. Er zijn talrijke sportcentra, natuurdomeinen zoals de Gavers, De Kaaihoeve en de Donkvijver. Bezoek zeker ook eens het Centrum van de Ronde van Vlaanderen en vergeet de archeologische site in Ename niet. En toch is het een regio die ook graag feest. In de buurt heb je De Bommels, de Bierfeesten en de Eierfeesten. Dit zijn maar enkele voorbeelden van de vele evenementen die je niet zal willen missen.

Bereikbaarheid

De streek kent een grote aantrek van pendelaars die in Brussel, Gent of Kortrijk werken. Want er zijn stations in Zottegem, Lierde, Geraardsbergen, Ronse en Oudenaarde met een erg vlotte verbinding naar deze drie (en ook andere) steden. Bovendien kent de streek geen of amper fileproblemen. Je auto rijdt er werkelijk en het is een ontspannend traject op weg naar huis. Wanneer je die heuvels in de verte ziet kom je thuis met een heerlijk vakantiegevoel.

Te koop in Gavere

Energiezuinige appartementen Louis

nieuwbouw gavere louis

Louis omvat 8 moderne appartementen, centraal gelegen op enkele passen van de markt van Gavere. Op het perceel is voldoende ruimte aanwezig is voor parkeerplaatsen en vrijstaande garageboxen. Ook een ruime fietsenstalling zal worden voorzien. Op de gelijkvloerse verdieping komen 2 appartementen met tuin. De appartementen op de verdiepingen hebben ruime terrassen en groendaken. Op de derde verdieping zijn er 2 grote penthouses met terras. Alle appartementen zijn bereikbaar via een trappenhal of met de lift. Naast een volledige en kwalitatieve afwerking wordt ook elk appartement uitgerust met eigen zonnepanelen die op het dak worden geplaatst.

Met oog voor de toekomst voldoen al de appartementen aan de strengste BEN-norm (bijna energie neutraal). Energiezuinigheid is essentieel voor de waarde van een investering in de toekomst.

De BEN-certificatie van de appartementen staan voor:

 • een vrijstelling van 50% op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.
 • Extra comfort dankzij een performant Epeil van E30 of minder.

Meer over Louis

Nieuwbouw in het park De Weverij

appartementen gavere de weverij

 

De appartementen bieden de bewoners veel lichtinval en volop leefruimte en dit met kwalitatieve en stijlvolle afwerking. Wooncomfort staat centraal samen met rust en bereikbaarheid. De grote terrassen aan de appartementen zorgen ervoor dat je de natuur in huis kan halen. De Weverij is een uniek nieuwbouwproject in hartje Gavere, gelegen dicht bij de markt en alle voorzieningen. Er zijn zowel ondergrondse als bovengrondse private parkeerplaatsen doorheen het project voorzien. Er is ook 1 commerciële handelsruimte. Het project voldoet verder ook aan de striktste normen inzake isolatie, ventilatie en energiezuinigheid. Dit alles met het oog op een comfortabele woonbeleving. In dit uiterst succesvol project is er nog één laatste appartement beschikbaar.

Meer over De Weverij

Het kantoor van agence rosseel nv in de Vlaamse Ardennen

Om dicht bij onze klanten te staan hebben wij een gezellig kantoor in de Vlaamse Ardennen. Het kantoor is gelegen in de parel van de Vlaamse Ardennen, te midden van de eindeloos golvende heuvels, namelijk in Oudenaarde. Het kantoor werd opgericht in 2009 en is centraal gelegen in een bruisende winkelstraat, namelijk de Nederstraat.

kantoor oudenaarde agence rosseel

 

Meer over kantoor Oudenaarde 

 

 

Nieuwsflash

In 2024 is vastgoed rente, rente en rente

Hadden we dit 2 jaar terug gescandeerd, dan had men ons meteen op de plaats gezet. ‘Neen, vastgoed is locatie, locatie en locatie!’ had men tegengesparteld. Juist, ... [lees meer]

De klik met Laure was er meteen!

Ik heb mijn appartement in Gent op een vlotte manier kunnen verkopen via agence rosseel. De klik met Laure was er meteen en je kon ook steeds bij haar terecht met vrag... [lees meer]

Persoonlijke en spontane aanpak

Super goede ervaring met dit immokantoor. Onze makelaar Inge straalde uit dat ze haar job met ongelofelijk veel passie doet. Dankzij haar persoonlijke en spontane aanp... [lees meer]

Volg ons op

agence rosseel nv


Vastgoedmakelaar en -bemiddelaar | BIV Nr. 204.633 | Lid CIB
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel
BIV-erkend vastgoedmakelaar
BA en borgstelling NV AXA Belgium polis 730.390.160

Woning verkopen buiten Oost -Vlaanderen ?
Wij bevelen volgende vastgoedkantoren aan voor de verkoop van jouw huis of appartement:

Turnhout | Geel | Mol | Herentals | Kempen: www.vansweevelt.be | gespecialiseerd in immo Turnhout
Leuven | Mechelen | Brussel | Hageland: www.living-stone.be | gespecialiseerd in immo Leuven
Dilbeek | Ninove | Halle | Pajottenland: www.living-stone.be | gespecialiseerd in immo Dilbeek
website by Medialoft