Wij gebruiken cookies. Cookiebeleid OK

U verhuurt De juiste huurder

Waarom voor ons kiezen?

agence rosseel heeft alle troeven in huis om aan uw verwachtingen te voldoen. Na 66 jaar kennen we de Oost-Vlaamse vastgoedmarkt door en door en zijn dé referentie bij uitstek in vastgoed. Wij hebben een onberispelijke reputatie en het vertrouwen van duizenden klanten, bekijk zeker onze referenties

Waarom? Omdat wij meedenken met de klanten en onze vakkennis met hen delen. Wie zoekt naar vakkennis, betrokkenheid, snelheid en efficiëntie, kiest voor ons.

 

Wie maakt er deel uit van ons team?

Ons toegewijd team bestaat uit geschoolde en bekwame medewerkers. Ervaren vastgoedexperten, een eigen juridische dienst, een backofficeteam, dossierbeheerders, commerciële- en projectmedewerkers, een marketingafdeling met grafisch ontwerper ... Dagelijks zetten zij onze waarden om in praktijk; klantgericht, snel en efficiënt.

 

Waar maken we hét verschil?

Zekerheid

Verhuren met een gerust gemoed! Weten dat "achter de schermen" alles geregeld wordt, is geruststellend. Wij zoeken zorgvuldig één of meerdere kandidaat-huurders. Zo krijgt u een objectief beeld van elke geïnteresseerde huurder.

 

Flexibiliteit

Met onze 4 kantoren, uitgebreide openingsuren en een beschikbaarheid van 6 dagen op 7 optimaliseren wij onze dienstverlening. Iedereen kan met zijn vragen vlot bij ons terecht.

 

Strikte wetgeving

De wetgever omschrijft steeds strikter en uitvoeriger het kader en de werkwijze waarbinnen een huur tot stand komt. Door onze verhuurspecialisatie voorkomt u onaangename verrassingen.

 

Continuïteit en rendabiliteit

Met ons samenwerken biedt belangrijke voordelen. Wij zijn ingewerkt in elke regio waar we huurpanden verhuren. Onze ruime database van kandidaat-huurders vermindert aanzienlijk de kans op leegstand. En huurders met een gekende voorgeschiedenis bieden meer zekerheid.

 

Verplichte certificaten en registratie

Verhuren vereist veel administratieve verplichtingen van de verhuurder. Onze backoffice ontzorgt u volledig.

 

Transparantie

U behoudt steeds een overzichtelijk beeld van de status van uw verhuring(en) met ons uniek eigenaarsinformatiesysteem.

 

Waar kan u terecht?

U bent steeds welkom op onze evenementen en opendeurdagen. Bekijk regelmatig de eventpagina. Onze medewerkers maken graag tijd voor u vrij in één van onze kantoren in Gent, Sint-Martens-Latem en Oudenaarde. We zijn er voor u, 6 dagen op 7. Iedere weekdag en op zaterdag. Kom gerust eens langs!

 

Waarom onze andere diensten?

Wij laten niets aan het toeval over en willen met ons ruim dienstenpakket zoveel mogelijk tegemoet komen aan de verwachtingen van de klanten. U kan ons aanspreken voor 4 diensten: VERKOOP, VERHUUR, BEHEER en SYNDIEK. Op deze manier maken we de cirkel rond en verlenen we service aan belangrijke doelgroepen in de vastgoedsector.

 

Wat is onze missie?

Onze passie, werken met vastgoed;

Ons doel, uw aanspreekpunt zijn;

Onze taak, uw vragen beantwoorden;

Onze missie, u maximaal adviseren en ontzorgen!

Nieuwsflash

Tevreden expats bij aankoop en verkoop

Dear Sofie,Once again many thanks for your great support: You sold our house in record time and for a reasonable price. This is outstanding!Mr.Panenka & Mr... [lees meer]

Heel blij met onze aankoop

Beste Vorig jaar verkocht u ons een appartement in residentie TribecaOndertussen wonen we hier 2 maand en zijn heel blij met onze aankoop. Mvg... [lees meer]

De Kiosk in De Gentenaar 21/11

Kandidaat-huurders kunnen sinds vorig weekend sneller en efficiënter op zoek naar een woning. Het immokantoor Rosseel pakt in zijn nieuwe kantoor op de Nieuwev... [lees meer]

Blijf op de hoogte

  •   Aanbod
  •   Nieuws
  •   Events


agence rosseel nv
Kortrijksesteenweg 74 - 9000 Gent
BE0440915082, RPR Gent

Disclaimer - Privacy

website by Medialoft