Wij gebruiken cookies. Cookiebeleid OK

U koopt Juist kopen

Waarom voor ons kiezen?

agence rosseel heeft alle troeven in huis om aan uw verwachtingen te voldoen. Na 66 jaar kennen we de Oost-Vlaamse vastgoedmarkt door en door en zijn dé referentie bij uitstek in vastgoed. Wij hebben een onberispelijke reputatie en het vertrouwen van duizenden klanten, bekijk zeker onze referenties

Waarom? Omdat wij meedenken met de klanten en onze vakkennis met hen delen. Wie zoekt naar vakkennis, betrokkenheid, snelheid en efficiëntie, kiest voor ons.

 

Wie maakt er deel uit van ons team?

Ons toegewijd team bestaat uit geschoolde en bekwame medewerkers. Ervaren vastgoedexperten, een eigen juridische dienst, een backofficeteam, dossierbeheerders, commerciële- en projectmedewerkers, een marketingafdeling met grafisch ontwerper ... Dagelijks zetten zij onze waarden om in praktijk; klantgericht, snel en efficiënt.

 

Waar maken we hét verschil?

Een zoektocht op maat

Na een grondig intakegesprek gaan onze adviseurs onmiddellijk aan de slag. Op maat van uw criteria gaan zij op zoek in onze ruime databank, maar ook daarbuiten.

 

Begeleide bezoeken

Uw persoonlijk adviseur kan u begeleiden tijdens het bezichtigen van de panden. Achteraf bezorgt hij/zij u een overzicht van de belangrijke aspecten. Op deze manier behoudt u een duidelijk overzicht.

 

De juiste waardebepaling

Weten wat de werkelijke waarde van een eigendom is, creëert mogelijkheden. Zowel wat betreft de onderhandeling als het rendement. Op basis van objectieve gegevens en vergelijkingspunten maakt uw adviseur een commerciële schatting. Zo bent u zeker van uw zaak.

 

Het volle potentieel

Weten wat er kan en niet kan, is essentieel bij uw aankoop. Uw adviseur onderzoekt de mogelijkheden en bestemming van uw toekomstige eigendom, zo kan u uw plannen realiseren. Het volle potentieel van uw investering wordt benut.

 

De prijs onderhandelen

... is een talent waar niet iedereen over beschikt. Laat u begeleiden, uw adviseur zal steeds trachten het onderste uit de kan te halen. U bespreekt vooraf uw mogelijkheden zodat u niet méér uitgeeft dan voorzien. Succes verzekerd!

 

De finish

Uw droomhuis is aangekocht, u bent klaar voor de grote stap. Uw adviseur begeleidt u tot het einde. Met een gerust hart kan u genieten van deze zekerheid en comfort.

 

Waar kan u terecht?

U bent steeds welkom op onze evenementen en opendeurdagen. Bekijk regelmatig de eventpagina. Onze medewerkers maken graag tijd voor u vrij in één van onze kantoren in Gent, Sint-Martens-Latem en Oudenaarde. We zijn er voor u, 6 dagen op 7. Iedere weekdag en op zaterdag. Kom gerust eens langs!

 

Waarom onze andere diensten?

Wij laten niets aan het toeval over en willen met ons ruim dienstenpakket zoveel mogelijk tegemoet komen aan de verwachtingen van de klanten. U kan ons aanspreken voor 4 diensten: VERKOOP, VERHUUR, BEHEER en SYNDIEK. Op deze manier maken we de cirkel rond en verlenen we service aan belangrijke doelgroepen in de vastgoedsector.

 

Wat is onze missie?

Onze passie, werken met vastgoed;

Ons doel, uw aanspreekpunt zijn;

Onze taak, uw vragen beantwoorden;

Onze missie, u maximaal adviseren en ontzorgen!

Nieuwsflash

Tevreden expats bij aankoop en verkoop

Dear Sofie,Once again many thanks for your great support: You sold our house in record time and for a reasonable price. This is outstanding!Mr.Panenka & Mr... [lees meer]

Heel blij met onze aankoop

Beste Vorig jaar verkocht u ons een appartement in residentie TribecaOndertussen wonen we hier 2 maand en zijn heel blij met onze aankoop. Mvg... [lees meer]

De Kiosk in De Gentenaar 21/11

Kandidaat-huurders kunnen sinds vorig weekend sneller en efficiënter op zoek naar een woning. Het immokantoor Rosseel pakt in zijn nieuwe kantoor op de Nieuwev... [lees meer]

Blijf op de hoogte

  •   Aanbod
  •   Nieuws
  •   Events


agence rosseel nv
Kortrijksesteenweg 74 - 9000 Gent
BE0440915082, RPR Gent

Disclaimer - Privacy

website by Medialoft