logo

Een rijke geschiedenis & beloftevolle toekomst

Duurzaam en betaalbaar, in de stad

Achter de authentieke rode gevelsteen met het oude Torck naambord vind je 54 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en 4 woningen met 3 slaapkamers. Er is ook een handelsruimte. 

De gebouwen worden verbonden door een aangeplante gemeenschappelijke binnentuin. 

Stadshernieuwing op oude fabriekssites. Daar waar de vroegere industriestad fabrieken en arbeiderswoningen herbergde ontwikkelen zich voortaan moderne, groene & leefbare stedelijke kernen.  Oud maakt plaats voor nieuw, maar niet zonder respect voor de rijke geschiedenis.
Bewoners genieten van de verwijzingen naar geschiedenis met de voordelen van de technieken van morgen. Die geschiedenis geeft een ziel aan de plek waar ze wonen en leven. Zo ook bij Torck. Torck is centraal gelegen, modern en duurzaam.

Blijf op de hoogte

Van speelgoedfabriek...
... naar wonen en leven

Deinze was de speelgoedhoofdstad van Europa in de eerste helft van de 20ste eeuw.
Gedurende de hele bedrijfsgeschiedenis van Torck was kwaliteit een sleutelwoord. Voor de trapauto’s liet Torck zich overduidelijk inspireren door de eigentijdse auto’s in het straatbeeld. Aanvankelijk werden de trapauto’s gemaakt met hout, carton bouilli en metaal. In de loop van de jaren 30 werd metaalplaat het belangrijkste onderdeel. Eind jaren 50 werden veel meer gesofisticeerde en vernuftige modellen gemaakt met veel chroom en decoratieve elementen (radiatorroosters, spiegels, bumpers enz.). Begin jaren 60 deden eigentijdse versies van papa’s auto hun intrede zoals een Peugeot, een Fiat, Volkswagen Kever en zelfs een legendarisch Dafje.

Waarom is het leuk wonen in Deinze?


  • De Leiestreek. Een van de fraaiste stukjes van Oost-Vlaanderen is de Leiestreek!
  • De Brielmeersen, een park en recreatiedomein van 35 hectare in het centrum van Deinze. 
  • Met de fietssnelweg vlot naar Gent & Kortrijk
  • Het Leietheater
  • Deinze 2020


agence rosseel nv
Kortrijksesteenweg 74
9000 Gent
BE0440915082, RPR Gent

Disclaimer - Privacy


Een realisatie van